• darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!


   060 612 612


   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Nazovite...


  060 612 612  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min


  Savjetodavac mjeseca ANGELLA (KOD 7)

  slika

  TAROT, VIDOVITOST, PARAPSIHOLOGIJA

  060 612 612


  Mnoge su tajne skrivene, ali ne i svačijem oku. Ono što drugi ne razumiju, meni nije nedokučivo i nejasno, od iscjeljiteljskih vještina, komunikacije sa anđelima čuvarima, duhovnim vodičima, do prepoznavanja i neutraliziranja negativnih utjecaja…


  Svačiji je život dragocjen, bitan i vrijedan! Sa puno strpljenja i vjere, uz savjet iskusne osobe, otvaraju se bezbrojne opcije, iako nam se ponekad može učiniti da izbora nemamo i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Drevni načini proricanja budućnosti (sudbinske karte, astrologija, numerologija, tarot, i-ching, rune, tumačenje snova...) razotkrivaju brojne tajne prošlosti i budućnosti, mogućnosti izbjegavanja i prevladavanja nevolja, te iskorištavanja životnih prilika. Jednostavno je! Potrebno je samo pitati i Svemir će vam dati odgovore.


  Webshop

  slika

  Iz bogate ponude webshopa, za vas smo izdvojili Zaštitu za ljubav, brak i obitelj. Više o zaštitama možete saznati klikom na WEBSHOP.

  Jelena 060 612 612 - kod 5

  Jelenu možete kontaktirati svaki radni dan od 19 do 24 sata na broj 060 612 612  (kod 5) cijena poziva: cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Ljubavni tarot

  Ljubav
  Ljubav nije ono što itko misli da jest jer se ljubav ne može shvatiti mišljenjem. Za shvaćanje ljubavi nužno je živjeti s razine duše, dopustiti duši da nas vodi jer ljubav nije samo emocija ni stanje uma. Ona je pogonska sila za koju se vrijedno boriti. Veličanstvena je i moćna, omogućuje nemoguće, stvara neostvarivo i tada ju možemo nazvati "pravom ljubavi".
  Prava ljubav je jača od bilo kojeg nižeg oblika svijesti, ponosa, agresivnosti, straha, požude, brige, laganja - uvijek je na strani istine! Ona je konstruktivna sila, u protivnom se radi o nečem obmanjujućem. Često mislimo da radimo nešto iz ljubavi, ali zapravo to činimo iz ega, posesivnosti i pohlepe.


  "Kad moć ljubavi nadjača ljubav za moći, svijet će znati za mir"
  J.Hendrix


  Ljubav je puno više od toga što se može staviti u rečenice, a u tome i je njena čarolija. Stoga ne smijemo pomišljati da znamo dovoljno o ljubavi jer se ona ne može znati, nego osjećati. Kadkad ju miješamo sa simpatijom, željom, zaljubljenošću, ushitom, užitkom... To jesu emocije koje ona pruža, ali to nije prava ljubav. Mnoge emocije su povod ka ljubavi, ali ona nije nešto što se osjeća samo u srcu nego u svakoj pori tijela, a prije svega u duši. Potiče stvaralaštvo, daje inspiraciju kojom pomičemo granice. Uz nju postajemo bolje osobe, preobražava nas!

  Ima centralnu ulogu u našim životima jer ona pokreće svijet. To je energija koja zrači kada otklonimo blokade, kada pobijedimo ego. Postoji samo jedna prava ljubav prema svima i svemu. Kada to ne spoznamo ostajemo živjeti u ograničenjima i ljubomori.

  Ono što ljubav čini toliko poželjnom je činjenica da svojom moći spaja ljude. Ne smijemo ograničavati ljubav samo na sebe, nego kroz nju dopuštamo da naša voljena osoba voli i druge. Podržavajući to, omogućujemo da ljubav raste u njoj/njemu. Njegujući ljubav prema drugima, voljena osoba će njegovati ljubav i prema nama. Klonimo se predbacivanja, gunđanja, kritiziranja, spletkarenja ili bilo kojeg destruktivnog ponašanja, nego se prepustimo jer prava sreća ne dolazi izvana. Tako je ništa vanjsko ne može uništiti! Što više toga čovjek voli, to bolje jer time jača svoju ljubav. Bilo da se radi o prijateljima, kolegama, hobiju, roditeljima - voljenu osobu u tome ne sputavajmo! Ovime ju samo ostavljamo u pozitivnim utjecajima, a kao rezultat toga pozitivne vibracije prelaze i na nas.

  Svi se sjećamo kada smo bili djeca. Voljeli smo bez ograničavanja, a nitko nas nije poučio tome. Mogli smo voljeti puno toga, pa tako možemo i sada! Ljubav je u nama, pa čak i kad je nismo svjesni ona je dio naše prirode. Sve što trebamo jest upoznati ljubav sa svojom dušom i dozvoliti joj da preuzme vodstvo!


  Imate li problema u ljubavi ili jednostavno želite saznati više o ljubavnoj vezi i onome što možete očekivati – nazovite me!

  Nada - kod 5
  NE RADI

  060 512 512 - kod 5

  Zanimanje za planete javilo se u mladenačkoj dobi, kada još nisam niti znala za astrologiju ili druge alternativne discipline. Sam pogled u večernje nebo oduvijek me privlačio pa mogu reći da sam intuitivno i spontano, proučavajući isprva svima poznate astronomske školske podatke, polako i nesvjesno krenula ususret astrologiji. S godinama sam zamjećivala i ono što je drugima nevidljivo. Astrologija je tako postala moj hobi i dio moje osobnosti, nešto što me ispunjava, jedan beskrajan svijet koji me u važnim trenucima inspirirao ili pak otkrivao ono što nisam mogla saznati od drugih. I zaista, toliko je odgovora u nama samima...


  Nadalje istražujući, svijet astrologije davao je čudesno lucidne odgovore i smjernice za svakodnevni život koji mnogi olako shvaćaju, ali je jedinstven i složen, baš kao i svi mi.


  Svakome bih savjetovala da upozna sebe, u čemu astrologija uvelike pomaže, i potom s više razumijevanja kroči svojim (ne tuđim) životnim putem. Niti jedan put ili pokušaj nije uzaludan, većinom niti lagan, ali itekako vrijedi tražiti smisao i neprestano raditi na sebi, pomicati vlastite granice, spoznavati sebe i svijet oko sebe. Veličanstvene, moćne, mudre i maštovito oslikane tarot karte prepune simbolike i poveznica s astrologijom, nametnule su se usput same po sebi. Same su našle svoje mjesto, baš tu gdje i pripadaju, uz astrologiju. Uz njihovu pomoć i višegodišnje iskustvo, rado i uspješno pomažem u rješavanju Vaših ljubavnih, osobnih ili poslovnih problema.