• darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!


   060 612 612


   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Nazovite...


  060 612 612  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min


  Savjetodavac mjeseca ANGELLA (KOD 7)

  slika

  TAROT, VIDOVITOST, PARAPSIHOLOGIJA

  060 612 612


  Mnoge su tajne skrivene, ali ne i svačijem oku. Ono što drugi ne razumiju, meni nije nedokučivo i nejasno, od iscjeljiteljskih vještina, komunikacije sa anđelima čuvarima, duhovnim vodičima, do prepoznavanja i neutraliziranja negativnih utjecaja…


  Svačiji je život dragocjen, bitan i vrijedan! Sa puno strpljenja i vjere, uz savjet iskusne osobe, otvaraju se bezbrojne opcije, iako nam se ponekad može učiniti da izbora nemamo i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Drevni načini proricanja budućnosti (sudbinske karte, astrologija, numerologija, tarot, i-ching, rune, tumačenje snova...) razotkrivaju brojne tajne prošlosti i budućnosti, mogućnosti izbjegavanja i prevladavanja nevolja, te iskorištavanja životnih prilika. Jednostavno je! Potrebno je samo pitati i Svemir će vam dati odgovore.


  Webshop

  slika

  Iz bogate ponude webshopa, za vas smo izdvojili Zaštitu za ljubav, brak i obitelj. Više o zaštitama možete saznati klikom na WEBSHOP.

  Nina 060 612 612 - kod 4

  Ninu možete kontaktirati radnim danom od 09-21, subotom od 09-16 (nedjeljom ne radi) na broj 060 612 612 (cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Ja sam Nina, rođena sam 21.4.1970. u Zagrebu, gdje danas živim i radim. Za sebe mogu reći da sam iskrena i skromna osoba, majka sam 3 djevojke-moja tri anđela, a kroz život me uvijek vodila želja da pomognem drugima. Odrasla sam u okruženju u kojemu je Tarot bio vrlo cijenjena metoda proricanja budućnosti. Već kao dijete upijala sam vještine slaganja karata i vrlo brzo su postale moja velika ljubav. Kada sam shvatila da tom ljubavlju mogu pomoći i drugima - više nije bilo upitno čime ću se baviti.

  Kao gost, a kasnije i voditelj, sudjelovala sam u brojnim radio i TV emisijama u Njemačkoj, Austriji i gotovo svim državama s područja bivše Jugoslavije. To su bila iskustva koja bih jednom riječju mogla nazvati – neprocjenjivo!

  Posebno me se dojmila djevojka koja nije znala usmjeriti svoj život u pozitivnom smjeru. Sada je uz moju pomoć sretna majka i supruga. Zauvijek ću pamtiti njen prvi poziv i njene riječi: "Pomozite mi, ne mogu više....ubit ću se..."
  Cijelim tijelom mi je prošla ledena hladnoća.
  Prvo slaganje karti je pokazalo u budućnosti sretnu ženu, vidjela sam nju u zagrljaju muškarca i njihovog sina. Već na sljedećem razgovoru ta se djevojka smijala...od srca se smijala.

  E to je ono neprocjenjivo i to je ona nevidljiva sila koja me poslala pomagati i drugima. O tome najbolje svjedoče pisma zahvala koje sam dobila i koja ću podijeliti sa vama.


  RENATA-Osijek

  Draga Nina,ne mogu opisati svoju sreću.

  Javljam Vam da sam rodila curicu, da je sve u redu i da smo obje dobro. Iako sam se davno predala, jer ni nakon 4 pokušaja umjetne oplodnje nisam uspjela postati majka, ne mogu zaboraviti da ste baš Vi bila ta koja mi nije dala odustati, nego ste rekli da u broju 5 imam curicu. Iako moram priznati, ne baš s puno nade otišla sam i peti put. Što da vam kažem nego da mojoj sreći kraja nema. U rukama držim svoju curicu-cijeli svoj svijet. Od srca Vam hvala što mi niste dozvolili da odustanem. Vaša Renata i malena Sunčica


  ANDREA-Kutina

  Poštovana Nina!

  Ovim putem se ispričavam što sam ponekada znala biti gruba i nepovjerljiva prema Vama.
  Svaka druga mi je bila: ma, nema šanse!!
  Bila sam zaljubljena, a vi ste rekli da je on muškarac loših manira i da me iskorištava...
  Uh, stvarno sam bila ljuta, ali ni sada ne znam na koga-mijenjale su se uloge.

  Rekli ste da za dva mjeseca u moje život ulazi drugi muškarac. Sjećam se svoje nagle reakcije tada. Istina je da vam u tom trenutku nisam ni riječi vjerovala. Sada se sramim, ispričavam se i šaljem vam sliku s našeg vjenčanja. Da, upoznala sam svog supruga dva mjeseca nakon našeg razgovora. Nema dana da Vas se ne sjetim. Još jednom veliko hvala.


  DIJANA-Split

  Draga naša Nina!

  Kao što znate, moja bolesna ljubomora je uništila moj brak. Dok sam se u svome ludilu i jadu lovila za slamku spasa, nailazila sam na ljude koji su me dodatno trovali i gurali na dno. Svašta su mi govorili: da me muž ne vara samo sa jednom ženom, nego sa više njih. Da čak sa posla izlazi da bi se s njima nalazio...

  Zadnje dvije godine moj muž je slušao samo moje ispade bijesa, ljubomore, moje suze, okrivljavanja i prijetnje da ću ga ostaviti.

  Ostavio je on mene!!!

  Bila sam slomljena i kolegica mi je preporučila vas. Prva vam je rečenica bila: saberite se, truju vas zli jezici. Poslušala sam svaki vas savjet i shvatila da me je moja zabluda doslovno progutala. Priznala sam mužu svoj stvarni problem, pomirili smo se i više ni jednom nisam posumnjala u njega i njegovu ljubav. Bezgranično ga volim, a isto toliko se vama zahvaljujemo i moj suprug i ja. Najljepša vam hvala.

  Pružate ruke, a nemate kome? Trebate pomoć, a nemate odgovor? Nemate posao, zabrinuti ste za zdravlje, ljubavni jadi vas lome, a nemate kome reći?
  Imate mene koja će rado pomoći u svakom trenutku. Zavirimo u vaše sutra, riješimo problem danas. Nazovite me s povjerenjem, riješite svoje nedoumice i brige. Psihološkom pomoći i tarot savjetima možemo riješiti sve!

  Ninu možete kontaktirati radnim danom od 09-21, subotom od 09-16 (nedjeljom ne radi) na broj 060 612 612 (cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min)