• darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!


   060 612 612


   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Nazovite...


  060 612 612  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min


  Savjetodavac mjeseca ANGELLA (KOD 7)

  slika

  TAROT, VIDOVITOST, PARAPSIHOLOGIJA

  060 612 612


  Mnoge su tajne skrivene, ali ne i svačijem oku. Ono što drugi ne razumiju, meni nije nedokučivo i nejasno, od iscjeljiteljskih vještina, komunikacije sa anđelima čuvarima, duhovnim vodičima, do prepoznavanja i neutraliziranja negativnih utjecaja…


  Svačiji je život dragocjen, bitan i vrijedan! Sa puno strpljenja i vjere, uz savjet iskusne osobe, otvaraju se bezbrojne opcije, iako nam se ponekad može učiniti da izbora nemamo i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Drevni načini proricanja budućnosti (sudbinske karte, astrologija, numerologija, tarot, i-ching, rune, tumačenje snova...) razotkrivaju brojne tajne prošlosti i budućnosti, mogućnosti izbjegavanja i prevladavanja nevolja, te iskorištavanja životnih prilika. Jednostavno je! Potrebno je samo pitati i Svemir će vam dati odgovore.


  Webshop

  slika

  Iz bogate ponude webshopa, za vas smo izdvojili Zaštitu za ljubav, brak i obitelj. Više o zaštitama možete saznati klikom na WEBSHOP.

  Numerologija

  Saznajte odgovore na sva Vaša pitanja uz Tarot, Astrologiju, Numerologiju, Vidovnjake, Anđele... Nazovite !


  060 612 612


  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Numerologija na proriče budućnost, kako to mnogi misle, već uz pomoć numerologije možemo otkriti koji životni put možemo odabrati obzirom na datum rođenja i naše ime i prezime a da taj životni put bude onaj koji će nam donijeti rast, razvoj i napredak sa što manje teškoća.


  Više o numerologiji i vašim osobnim brojevima, saznajte pozivom na

  060 612 612

  Nada - kod 5, Vera - kod 8


  Datum rođenja ne možemo izabrati, no ukoliko bi vaš datum rođenja činio kombinaciju nesretnih brojeva, poželjno je rođendane slaviti na prvi bliži datum pazeći da odaberete sretan broj. Ovo osobito vrijedi za osobe koje su rođene 11.tog ili 22.og u mjesecu. 


  Naše ime također ima svoju numerološku vrijednost, tako bi roditelji za dijete trebali birati imena koja su u sretnoj kombinaciji sa prezimenom i datumom rođenja. Vrijednost našeg imena koje nas prati čitav život, nebrojeno puta biva izgovoreno, moralo bi biti pravilno odabrano jer naše ime usmjerava naš životni put u različite smjerove. Posavjetujte se sa iskusnim numerologom prije nego li date ime svome djetetu! Vrlo često možemo si pomoći tako da našem već postojećem imenu koje je u nesretnoj kombinaciji dodamo ili izbacimo određeno slovo i već se situacija znatno mijenja.

  Numerološki kod često određuje i međuljudske odnose, pa tako osobe sa istim kodom često postižu puno bolju komunikaciju, razumijevanje,toleranciju i povjerenje. Za razliku od njih partneri kojima je numerološki kod različit, nemaju kvalitetan međuljudski odnos.


  Broj rođenja
  Broj rođenja smatra se nekom vrstom sretnog broja za osobu rođenu pod tim brojem. Također opisuje karakterne osobine. To je jedan od rijetkih osobnih brojeva koji prati osobu cijeli život. Ime i prezime lako možemo promijeniti ali datum rođenja ne.Izračunajte ga tako da zbrojite sve znamenke u datumu rođenja i svedete ih na jednoznamenkasti broj.Primjer osobe rođene 15.08.1955.
  1+5+8+1+9+5+5=34
  3+4=7

  Značenje brojeva


  1 – JEDAN

  Osoba ste koja uvijek ide korak ispred vremena. Začetnik ste novih ideja. Često su velike vođe bile rođene u znaku ovog broja. Jednostavno posjedujete moć uvjeravanja. Ambiciozni ste, možda i malo pretjerano, teško se odričete svojih ideja, pa se zna desiti da upravo zbog toga potpuno propadnete. No, vi se ničega ne bojite.

  2 – DVA

  Prava ste umjetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i dijeljenje. Uvijek više težite unutarnjem nego vanjskom. Ako nemate ljubavi osjećate da nemate ništa. Ali rijetke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Vaša unutrašnjost je toliko privlačna da će rijetko tko ostati hladan. Možete osvojiti koga god poželite.

  3 – TRI

  Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno promatrate sebe i svijet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini također dobrim prijateljem, nećete se nikome «ulizivati», ali ni biti pretjerano cinični. Imate pravu mjeru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim spolom. Ne možete bez ljubavi, ali ni trpjeti neko uzvišeno poimanje osjećaja. Zbog toga ste često nesretni.

  4 – ČETIRI

  Snalažljivi ste i praktični. Niste skloni maštanju, ni zabušavanju. Osoba ste od povjerenja, ono što obećate i ispunite. Previše ozbiljno shvaćate život, nije baš da se znate zabavljati. Istu odgovornost očekujete od osoba koje vas okružuju zbog toga ste često netolerantni prema prijateljima i prema ljubavnicima.

  5 – PET

  Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cijenite ljubav, cijenite prijatelje, optimistični ste… Ako se sjetite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na popis, jer vi je sigurno posjedujete.

  6 – ŠEST

  Vi ste izrazito nježna osoba. Osjećajni, puni razumijevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrijediti. Umjetnička ste duša, imate osjećaj za lijepo, a i sami ste izrazito lijepi. Osvajate na prvi pogleda a tek kada ljudi upoznaju vašu nutrinu…

  7 – SEDAM

  Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posjedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet iskoristiti za svoju dobrobit. Često znate iskoristiti one svoje moždane potencijale o kojima drugi mogu samo maštati. Nerijetko su osobe rođene pod ovim brojem proroci, mistici, filozofi…

  8 – OSAM

  Sve kod vas ima praktičnu vrijednost. Sve što radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmišljanja o koristi koju vam mogu donijeti. Također i vaši prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli imati korist. Niste negativna osoba, samo praktičar.

  9 – DEVET

  Ako nekome treba savjet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvijek znate što je ispravno, a što nije. Poštenje je vaša najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj život. Krasi vas još mnoštvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo imati u blizini.