• darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!


   060 612 612


   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Nazovite...


  060 612 612  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min


  Savjetodavac mjeseca ANGELLA (KOD 7)

  slika

  TAROT, VIDOVITOST, PARAPSIHOLOGIJA

  060 612 612


  Mnoge su tajne skrivene, ali ne i svačijem oku. Ono što drugi ne razumiju, meni nije nedokučivo i nejasno, od iscjeljiteljskih vještina, komunikacije sa anđelima čuvarima, duhovnim vodičima, do prepoznavanja i neutraliziranja negativnih utjecaja…


  Svačiji je život dragocjen, bitan i vrijedan! Sa puno strpljenja i vjere, uz savjet iskusne osobe, otvaraju se bezbrojne opcije, iako nam se ponekad može učiniti da izbora nemamo i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Drevni načini proricanja budućnosti (sudbinske karte, astrologija, numerologija, tarot, i-ching, rune, tumačenje snova...) razotkrivaju brojne tajne prošlosti i budućnosti, mogućnosti izbjegavanja i prevladavanja nevolja, te iskorištavanja životnih prilika. Jednostavno je! Potrebno je samo pitati i Svemir će vam dati odgovore.


  Webshop

  slika

  Iz bogate ponude webshopa, za vas smo izdvojili Zaštitu za ljubav, brak i obitelj. Više o zaštitama možete saznati klikom na WEBSHOP.

  Tranziti

  Sve što vaz zanima pitajte naše vrhunske Tarot Majstore, Vidovnjake, Astrologe, Numerologe

  060 612 612


  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  ASTROLOŠKE PROGNOZA ZA 2017.

  Saznajte odgovore na sva Vaša pitanja uz Tarot, Astrologiju, Numerologiju, Vidovnjake, Anđele... 


  Nema ljepšeg nego već 1. siječnja odlučno krenuti s ostvarenjem planova, ali to ove godine baš da neće biti lako s obzirom 2017. počinje retrogradnim Merkurom, a kad je već tako najbolje je uzeti vrijeme za sebe i dati drugu priliku ciljevima koje nismo ostvarili u 2016. Nove planove i nove projekte najbolje je započinjati nakon 9. siječnja kada Merkur kreće direktno. Naime, ove će godine Merkur tri puta biti retrogradan u zemljanim znacima – Jarac, Bik i Djevica – i to do 9. siječnja, zatim od 11. travnja do 5. svibnja, te od 14. kolovoza do 6. rujna, dok će ono zadnje retrogradno kretanje Merkura biti u vatrenom Strijelcu od 4. do 24. prosinca. To stavlja naglasak na preispitivanje financija, posla i karijere. Kao i svaki put, Merkurov će utjecaj najviše osjetiti Blizanci i Djevice.

  Najgori je – travanj
  Najteži mjesec ove godine bit će travanj zbog toga što će čak pet planeta biti retrogradno –Venera, Merkur, Saturn, Jupiter i Pluton. Sve što se tada započne, bit će teško ostvariti. Bit će problema u komunikaciji, odnosima, financijama, stoga ovaj mjesec uzmite za dovršavanje onog što ste već prije započeli, 
  Venera će biti retrogradna od 5. ožujka do 16. travnja i to od 13. stupnja Ovna do 26. stupnja Ribe. U tom razdoblju više ćemo preispitivati naše veze, a često je to i vrijeme kada se vraćamo osobama iz prošlosti. Svi koji su rođeni od 5. ožujka do 16. travnja bilo koje godine u svojim godišnjim horoskopima imat će retrogradnu Veneru kroz cijelu godinu. Kada je Venera retrogradna ona daje lekciju vezanu uz procjenu stvarne vrijednosti osoba i predmeta u našim životima. U to vrijeme nije dobro raskidati veze, kao niti ulaziti u veze ili brak. Najteže će biti od 17. do 22. travnja kada Venera bude u kvadratu sa Saturnom, što može donijeti tugu i razočaranje u odnosima. Za vrijeme retrogradne Venere nije poželjno kupovati predmete za uređenje doma, niti skupocjene stvari jer mogu biti precijenjene. 
  Ako ste ove godine planirali ući u brak, najpovoljniji datumi su od 13. do 15. siječnja, 8. lipnja, od 24. do 30. lipnja, 7. srpnja, od 28. do 29. srpnja, 4. studenog i 28. prosinca. 
  Kad je u pitanju ljubav, u ovoj će godini biti nekoliko zanimljivih razdoblja kad će Venera i Mars biti u istom znaku: od 3. do 28. siječnja nalazit će se u znaku vode što je povoljno za Rakove, Škorpione i Ribe, od 3. veljače do 10. ožujka, kao i od 26. kolovoza do 5. rujna bit će u vatrenom znaku što je povoljno za Ovnove, Lavove i Strijelce, od 20. rujna do 14. listopada dok su spomenute planete u zemljanom znaku povoljno je za Bikove, Djevice i Jarce, a boravak u zračnom znaku od 11. listopada do 7. studenoga dobro je za Blizance, Vage i Vodenjake.
  Mars će se ove godine kretati od Riba do znaka Škorpiona i neće biti retrogradan. Najmanje energije imat će Strijelci, Jarci i Vodenjaci jer Mars neće tranzitirati te znakove.
  Jupiter će i dalje povoljno utjecati na Vage sve do 11. listopada, kada će ući u znak Škorpiona. Oni se moraju još malo strpiti jer njihova će godina biti 2018. i tada mogu očekivati pozitivne promjene i prilike na svim područjima života.

  Teška godina
  Saturn će do kraja godine biti u Strijelcu, a nakon toga će 21. prosinca ući u svoj znak, znak Jarca. Strijelci koji su rođeni u trećoj dekadi, od 12. do 21. prosinca bilo koje godine imat će tešku godinu jer će Saturn raditi konjunkciju na njihovo Sunce. To će za njih biti godina ispita, preispitivanja, ali i manjka vitalnosti. Blizanci koji su rođeni u trećoj dekadi bilo koje godine, od 11. do 21. lipnja, imaju tešku godinu jer im Saturn radi opoziciju na njihovo Sunce i donosi poteškoće vezane uz autoritet, zdravlje, mušku osobu u njihovim životima (otac, suprug, sin). Ribe koje su rođene od 11. do 20. ožujka, kao i Djevice koje su rođene od 13. do 22. rujna bilo koje godine imat će godinu teškoća i borbi zbog toga što im Saturn radi kvadrat na njihovo Sunce.
  Astrološki, 2017. bit će obilježena aspektima Jupiter-Pluton, Jupiter-Uran, Saturn-Uran, Jupiter-Saturn, Jupiter-Neptun. Kao što se može vidjeti, većina aspekata uključuje ekspanzivni Jupiter koji može poboljšati događaje ili situacije, ali i povećanje utjecaja. U astrologiji Jupiter predstavlja financijsko tržište, pravo i pravnu administraciju. Kako se još nalazi i u znaku Vage koja predstavlja zakone, može se reći da će 2017. godina biti godina kada će se dogoditi puno promjena u pravnim pitanjima, zakonima. Bilo koja kombinacija Jupitera, Neptuna i Plutona posebno djeluje na otkrivanja prijevara i skandala, osobito u financijskom svijetu.  www.astroring.com