• darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!


   060 612 612


   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min
  • darkblurbg
   Tarot Fortuna
   Mi znamo ono što Vi niti ne slutite!

   060 612 612

   cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min

  Nazovite...


  060 612 612  cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min


  Savjetodavac mjeseca ANGELLA (KOD 7)

  slika

  TAROT, VIDOVITOST, PARAPSIHOLOGIJA

  060 612 612


  Mnoge su tajne skrivene, ali ne i svačijem oku. Ono što drugi ne razumiju, meni nije nedokučivo i nejasno, od iscjeljiteljskih vještina, komunikacije sa anđelima čuvarima, duhovnim vodičima, do prepoznavanja i neutraliziranja negativnih utjecaja…


  Svačiji je život dragocjen, bitan i vrijedan! Sa puno strpljenja i vjere, uz savjet iskusne osobe, otvaraju se bezbrojne opcije, iako nam se ponekad može učiniti da izbora nemamo i da se nalazimo u bezizlaznoj situaciji. Drevni načini proricanja budućnosti (sudbinske karte, astrologija, numerologija, tarot, i-ching, rune, tumačenje snova...) razotkrivaju brojne tajne prošlosti i budućnosti, mogućnosti izbjegavanja i prevladavanja nevolja, te iskorištavanja životnih prilika. Jednostavno je! Potrebno je samo pitati i Svemir će vam dati odgovore.


  Webshop

  slika

  Iz bogate ponude webshopa, za vas smo izdvojili Zaštitu za ljubav, brak i obitelj. Više o zaštitama možete saznati klikom na WEBSHOP.

  Vera 060 612 612 - kod 8

  Veru možete kontaktirati svaki dan od 15 do 22 na broj 060 612 612 (cijena poziva 6,99 kn/min, mob 8,41 kn/min)

  Ime mi je Vera ...

  Rođena sam 05.09.1961. godine, živim i radim u Zagrebu.

  Moja životna misija je pomoći vam pronaći prave odgovore na pitanja i dvojbe koje se nameću u svakodnevnom životu. U tome koristim tarot, sudbinske karte, visak i druge ezoterijske tehnike koje daju smjernice i iz kojih iščitavam odgovore na postavljena pitanja. Tome svjedoče brojni zadovoljni korisnici koji su mi ukazali svoje povjerenje kada su se našli na raskrsnici životnih putova ne znajući kako i kuda dalje.

  Iznimna mi je čast što su mi ukazali svoje povjerenje i dopustili da im svojim odgovorima i savjetima pomognem pronaći način kako da prebrode prepreke i razriješe dvojbe pred kojima su se tada našli bez obzira da li se radilo o emocijama, poslu, financijama ili zdravlju kako za sebe tako i za sebi drage i bliske osobe.

  Pronaći prioritete i način kako se odnositi prema određenom problemu, te kako pronaći svoju unutarnju snagu, mir i osobnu sreću, osnova su za uspjeh na svim životnim aspektima. U tome vam mogu i uvijek sam spremna pomoći. Zadovoljstvo mi je i sreća što imam priliku saslušati probleme koji vas tište te vam svojim odgovorima i savjetima pružiti smjernice koje vam pružaju priliku da lakše donesete odluke.

  Kad vam je najteže, kada se slamate pod pritiscima i nedaćama koje su vas snašle, bilo da se radi o ljubavi, poslu, financijama, nerazumijevanju drugih, zdravlju ili imate potrebu samo izreći ono što vas tišti, obratite mi se sa punim povjerenjem koje nikada neću iznevjeriti.

  Mnogobrojni zadovoljni korisnici ukazuju mi svoje povjerenje svakodnevno, a ja im nastojim na ukazano povjerenje dati najbolje i najtočnije odgovore.

  Njihova svjedočanstva i ponovna javljanja o tome najbolje govore. Nikada ih nisam iznevjerila i zato mi se i dalje obraćaju kada im je pomoć najpotrebnija.

  Nedavno me nazvala mlada žena Ines V. (32) uznemirena i sva van sebe ne znajući što i kako dalje. Sumnja u suprugovu nevjeru nije joj dala mira a on je sve negirao. Našla se pred velikom dilemom u svom životu, puna dvojbi, sumnji, emocionalno slomljena nije znala kome vjerovati, što napraviti i kako dalje nastaviti... Oko sebe imala je ne baš dobronamjerne ljude pod čijim se pritiskom našla.

  Nakon razgovora sa mnom i odgovora koji su uslijedili te smjernica na koje su ukazivali osjetila sam kod nje olakšanje.

  Par dana nakon toga nazvala me puna zahvalnosti. U razgovoru sa mnom i uz pomoć karata i odgovora koje je pri tom dobila napokon je spoznala što napraviti i kako prebroditi problem pred kojim se našla. Dala si je priliku da bude sretna i zadovoljna i na tome mi je neizmjerno zahvalna.

  Ovo je samo jedno od brojnih svjedočanstava! Podrška, pomoć i razumijevanje kao i pravi odgovori koji su vam u datom trenutku potrebni, a koje od mene možete dobiti uvijek kada mi se osobno obratite, neizmjerno su vrijedni i dragocjeni kako bi mogli nastaviti puni samopouzdanja i vjere ka svom cilju. Zato me nazovite!


  Veru možete kontaktirati svaki dan od 15-22 h na broj 060 512 512 (cijena poziva: tel: 3,49 kn/min, mob: 4,78 kn/min)