BRANKA (KOD 4)

LENORMAND, SUDBINSKE, ANĐEOSKE KARTE, RUNE, RAZGOVOR

Uzmite svoj život u svoje ruke. Ne dopustite drugima da preuzmu kontrolu! Nazovite me s povjerenjem kako bismo riješili problem ili dilemu koja Vas muči.
Ovisno o problematici postavljenoga pitanja, odabrat ćemo jednu od tehnika kojima se služim:
Za sva Vaša životna pitanja zajedno ćemo pronaći put do rješenja uz pomoć: Lenormand karata, Sudbinskih karata ili s pomoću kojeg od Tarot špilova.
Motivaciju za poduzimanje odlučnih koraka kojima ćete mijenjati svoj život u pozitivnom smjeru pružit će Vam Anđeoske karte te približiti svijet anđela i povezati Vas s njima.
Saznajte koji brojevi vibriraju s vama, a možete ih iskoristiti i u igrama na sreću!
Izazovne situacije za vas nisu novost, ali niste sigurni kako se nositi s njima... zatražite otvaranje Runa. Rune će vam dati savjet ili pokazati smjer najboljeg kretanja za Vas.
Moje poštovanje prema Vama kao osobi, predanost Vama i Vašem problemu te alati koje koristim u svome radu tek su pola puta u rješavanju Vaših problema. Drugu polovinu puta činite Vi sami svojim svjesnim izborima i voljnom predanošću da radom na problemima te promjenom starih obrazaca razmišljanja i uvjerenja popravite kvalitetu vlastita življenja.
Uz zajamčen uvjet potpune diskrecije, obratite mi se s povjerenjem i podijelite svoj problem sa mnom!
Neka Vas prate Ljubav i Svjetlo!

060 612 612
tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min

060 612 612 - Odgovori na sva Vaša pitanja - tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min
060 612 612
tel: 6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min